Sikeres villanyszerelőink!

 

2018. február 20-án került megrendezésre a Beregszásziban az Euroskills Budapest 2018 Kelet-magyarországi előválogató versenye villanyszerelő szakmában. 17 versenyzőből 10 fő iskolánk tanulója, 2 fő iskolánk volt tanulója és 5 fő Budapestről érkezett. A Beregszászi tanulói nagy sikerrel zárták a megmérettetést!

  

Bővebben...

MA SORSOLUNK!

 

 

A mai napon kerül kisorsolásra a 2018. FEBRUÁR 12-E ÉS 15-E ÉJFÉL KÖZÖTT hírlevelünkre feliratkozóink között az 5 db Campus bérlet.

 

A szerencsés nyerteseket e-mailben tájékoztatjuk a nyereményükről!

 

 

 

 

# DSZC #VLOGGERLESZEK

 

KEDVES DIÁKUNK!

Keressünk a DSZC vloggerét!

Ha ambíciózus vagy és szeretnél a DSZC arca lenni JELENTKEZZ!

A nyertesek értékes jutalomban részesülnek!


Jelenzkezési határidő: 2018. február 28.

További információ a bővbben gombra kattintva!


Bővebben...

JUTALMAZOTT ÖNKÉNTESSÉG

 

A Magyar Református Szeretetszolgálat egy új önkéntes programot indít.

A projekt lényege, hogy 18-22 év közötti fiatalok fél éven keresztül, napi 4 órában önkéntes szolgálatot végeznek a Szeretetszolgálat javára. A szervezet állja a fiatalok jogosítványának megszerzését, egy nyelvi kurzus elvégzését, egyéb képzéseket kínál, és az önkéntesek egészségbiztosítását is fedezi.

Bővebb információ itt is olvasható.


 

FIGYELEM!


 A National Instruments a Virtuális Műszerezésért Alapítvány, valamint a Debreceni SzC Brassai Sámuel Gimnáziuma és Műszaki Szakgimnáziuma idén is megrendezi a VISUAL Thinking – LabVIEW programozó versenyét.

Megmérettetésünk célja, hogy a középiskolás diákok valós, ipari környezetben is felmerülő problémákat oldjanak meg közösen, felhasználva a grafikus programozást forradalmasító LabVIEW szoftvert.

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGVÁLTOZOTT: 2018. február 18. (vasárnap)

Bővebben...

FIGYELEM! CAMPUS BÉRLET SORSOLÁS!

 

 

 

HA 2018. FEBRUÁR 12-E ÉS 15-E ÉJFÉL KÖZÖTT FELIRATKOZOL HÍRLEVELÜNKRE TIÉD LEHET AZ 5 SORSOLÁSRA KERÜLŐ CAMPUS BÉRLET EGYIKE.

 

 

 

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot