Okleveles technikusképzés a Mechwartban

 A Debreceni SZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum, a Debreceni Egyetemmel együttműködve, egy gépész és egy informatikus osztályában okleveles technikusképzést indít.

A két intézmény által kidolgozott programban eredményesen végzett tanuló, a szakirányú felsőfokú tanulmányokba beszámítható kereditpontot kap, így az egyetemi képzése rövidebb idejű lesz.

A 2021/2022. tanévre meghirdetett tanulmányi területek közül az alábbi kettőre felvett tanulók vehetnek majd részt ebben az új típusú képzésben:

  • TANULMÁNYI TERÜLET KÓDJA: 0403Gépészet ágazat (felvehetők száma 32 fő)Megszerezhető szakképesítés: Gépész technikus, CAD-CAM szakmairánySzakma azonosító száma: 5 0715 10 05
  • TANULMÁNYI TERÜLET KÓDJA: 0401. Informatika és távközlés ágazat (a felvett 64 fő közül 32 fő lesz részese ennek a programnak)Megszerezhető szakképesítés: Informatikai rendszer- és alkalmazásüzemeltető technikusSzakma azonosító száma: 5 0612 12 02

Részletesebben a Tájékoztató az okleveles technikusképzésről című dokumentumban kaphatnak információt az érdeklődők. Ezt a dokumentumot feltettük iskolánk honlapjára is a Felvételi tájékoztatók mellé.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×
Tanulj akár munka mellett, teljesen ingyen rövid
képzési idővel!

Szakmai képzés honlapra borítókép

Felnőttek ingyenes szakmai képzése