Mestervizsga

A pandémia miatti szünet után visszatértek a DTV riporterei, akik megpróbálkoztak a pék szakmával az Irinyi János Technikumban.

Read more ...

Mestervizsga

Újabb szakmát mutat be a Médiacentrum Debrecen magazinja, a két riporter most a nyomdász képzésben próbálhatta ki magát a Kreatív Technikumban.

Read more ...

Mestervizsga

Újabb szakmát mutat be a Médiacentrum Debrecen magazinja, a két riporter most a kozmetikus technikus képzésben próbálhatta ki magát a Kreatív Technikumban.

Megnézem

Mestervizsga

Újabb szakmát mutat be a Médiacentrum Debrecen magazinja, a két riporter most a fodrász képzésben próbálhatta ki magát a Kreatív Technikumban.

Megnézem

Mestervizsga

Újabb szakmát mutat be a Médiacentrum Debrecen magazinja, a két riporter most a szakács képzésben próbálhatta ki magát a Kereskedelmi iskolában.

Megnézem

Mestervizsga

Újabb szakmát mutat be a Médiacentrum Debrecen magazinja, a két riporter ezúttal a villanyszerelésben próbálhatta ki magát a Beregszászi iskolánkban.

Megnézem

DKA bemutatkozó filmje

Továbbtanuláson gondolkodsz, de még nem vagy biztos magadban? Fogjatok össze az osztállyal, és látogassatok el a Digitális Közösségi Alkotóműhelybe!

Megnézem

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×

mindentmegtettel

További információért kattints a képre!