Miért tanulj szakmát felnőttként?

1. Tanulj szakmát, hogy biztosan el tudj helyezkedni!
Talán a koronavírus-járvány ébresztett rá sokakat arra, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen bizonyítvány van a kezünkben. Mi a Debreceni Szakképzési Centrumnál olyan szakmákat tanítunk, amelyekkel biztosan el tudsz helyezkedni a munkaerőpiacon. Ha saját vállalkozást indítanál vagy szívesen dolgoznál a régió kis- és nagyvállalatainál, akkor nálunk a helyed!

2. Tanulj szakmát, hogy jól keress!
Az utóbbi évtizedben jelentős szakemberhiány lépett fel az országban. Ez együtt jár azzal, hogy az emberek összeteszik a két kezüket, ha jó szakit találnak és jól meg is fizetik őket. Legyen belőled akár festő, bádogos vagy szakács, biztos lehetsz benne, hogy stabil jövedelemre számíthatsz!

3. Tanulj szakmát, hogy végre azzal foglalkozz, amivel mindig is szerettél volna!
Messze földön híres a dobostortád? A családban te vagy az, aki bármit megszerel? Imádnak a gyerekek?
Tudjuk jól, hogy gyermekkorában sajnos nem mindenki tanulhatta azt, ami igazán érdekelte. Most itt a lehetőség: legyen belőled cukrász, villanyszerelő, kisgyermekgondozó,- nevelő, vagy bármi, amit csak szeretnél! Váltsd végre valóra az álmaidat!

4. Tanulj szakmát, hogy továbbképezd magad!
Imádod a szakmádat, de örülnél neki, ha bővíthetnéd tudásodat? Évek óta dolgozol ugyanazon a munkahelyen, amit nagyon szeretsz, de feljebb lépnél a ranglétrán? Ha csak az akadályoz meg benne, hogy nincs meg hozzá a megfelelő bizonyítványod, mi segítünk! Válassz az ingyenes, esti munkarendű képzéseink közül és jelentkezz hozzánk! Mi azon leszünk, hogy tanulmányaidat össze tudd egyeztetni a munkáddal és végre igazán beinduljon a karriered!

giphy 1

A kép forrása: https://giphy.com/

Írta: Szőgyényi Adrienn

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×
Tanulj akár munka mellett, teljesen ingyen rövid
képzési idővel!

Szakmai képzés honlapra borítókép

Felnőttek ingyenes szakmai képzése