Ipar Napjai

 

VII. Gépészeti szakkiállítás

2019. november 7-8. között a Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Debreceni Egyetem Műszaki Kara szervezésében ismét megrendezésre kerül az Ipar Napjai  Debrecenben c. esemény, amelynek egyik rendezvénye a VII. Gépészeti Szakkiállítás.

A szakkiállításon a gépészet teljes spektruma megjelenik a tervezéstől a gyártásig, általában közel 30 kiállító jóvoltából. A kiállító cégek a termékeik és tevékenységük bemutatása mellett gyakornoki programokkal, állásajánlatokkal is készülnek, kiváló lehetőséget biztosítva a mérnökhallgatóknak az együttműködés kialakítására, valamint a középiskolás hallgatók érdeklődésének felkeltésére.

A rendezvény célközönsége az előző évekhez hasonlóan műszaki tanulmányokat folytató egyetemi hallgatók, gimnazisták és szakgimnazisták, vállalati és felsőoktatási szakemberek.

Program

2019. november 7. (csütörtök)
Ipar Napjai Debrecenben – Gépészeti Szakmai Napok

  • 09:00 - 17:00  VII. Gépészeti Szakkiállítás
    • Helyszín: „A” épület Aula (földszint)
  • 15:00 - 15:45  VII. International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering ISCAME – megnyitó, plenáris előadások
  • Helyszín: „A” épület Aula (III. emelet 413. előadóterem)

2019. november 8. (péntek) 
Ipar Napjai Debrecenben – Gépészeti Szakmai Napok

  • 09:00 - 13:00  VII. Gépészeti Szakkiállítás
    • Helyszín: „A” épület Aula (földszint)
  • 09:00 - 17:00  VII. International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering ISCAME - szekcióülések (anyagtudomány, gyártástechnológia, alkalmazott és elméleti mechanika, áramlástan, gép- és terméktervezés, anyagmozgatás és logisztika, mérnöki optimalizálás, karbantartás és állapotfelügyelet, ipari folyamatok) 

Várunk Téged is!

Ipar Napjai

 

VI. Gépészeti Szakkiállítás képgaléria

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot