Ballagás 2020

A Dereceni Szakképzési Centrum tagintézményeiben rendhagyó módon búcsúztak a végzős diákoktól.

"Nem volt ez másként a Debreceni Szakképzési Centrum Péchy Mihály Építőipari Szakgimnáziumában sem, ahol csütörtökön 17 órakor kezdődött a ballagás. Előtte nem sokkal a végzősöknek kiküldték a búcsúztató internetelérhetőségét. Amellett, hogy a végzősök az intézményvezető előre felvett beszédét megnézhették, meghallgathatták, egy meglepetésfilmmel is szembesültek.

Mint azt Kovácsné Magyar Mariann, az ünnepséget szervező pedagógus elmondta, iskolájukból három osztályból közel 90 végzős ballagott, ezúttal virtuálisan. Azért, hogy a világhálón keresztül személyesebbé tudják tenni a ballagásukat, az iskola egy meglepetésfilmet is készíttetett az osztályoknak. Ehhez a tablók voltak szükségesek. A tablókról a diákok fotóit és nevüket egy képszerkesztési technika segítségével egyenként kiemelték, így mintegy elbúcsúzva a tanulóktól." - számolt be a HAON az egyik tagintézményünkkel kapcsolatban.

Minden tagintézményünk összes végzős diákjának jó egészséget, az érettségihez és szakmai vizsgához pedig sok sikert kívánunk!
Kívánjuk, hogy váljanak valóra álmaitok!

"Minden elmúlik, mint az álom
Elrepül, mint a vándormadár,
Csak az emlék marad meg a szívben,
Halványan, mint a holdsugár."
                                /Schiller/

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot