Beregszászis sikerek

Országos versenyeken remekeltek a Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum diákjai.

 

Országos Szakképzési Közismereti Tanulmányi Versenyek

A Suliszerviz Pedagógiai Intézet szervezésében Országos Szakképzési Közismereti Tanulmányi Versenyek (OSZKTV) Humán tantárgycsoport (irodalom, magyar nyelv és helyesírás, történelem) kategóriában, három fordulóban (iskolai, regionális, országos) mérhették össze tudásukat az induló versenyzők. A versenysorozat döntőjébe 32 intézmény összesen 72 versenyzője jutott be.
A záró fordulóra 2021. április 24-én került sor. A döntőben írásbeli, illetve szóbeli feladatok megoldása után a Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum 2/10.2 villanyszerelő/autógyártó osztályos tanulói, Meleg Balázs 7. helyen, Nagy Bence a 10. helyen végzett. Felkészítőjük Gergelyné Bruckner Enikő volt.

 

MAVIR Mesterek Viadala

A beregszászis diákok a MAVIR Mesterek Viadala országos szakmai versenyen is jól szerepeltek. Az iskola két csapattal vágott neki a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. által rendezett versenynek 2021 márciusában.
Az első, írásbeli (online) forduló után a DSZC iskolájának 12. A osztályos csapata bejutott a országos döntőbe és ott az előkelő 9. helyen végzett, ismét öregbítve ezzel a Beregszászi hírnevét.
A döntőbe került csapat tagjai: Nagy Kristóf, Tóth Levente, Mátyás Csaba, felkészítőjük Nagyházi István.

 

EXO-RO országos robotépítő csapatverseny

Kaba Kevin, a Beregszászi 9. c osztályos, nagyváradi születésű tehetséges diákja 2021 márciusában vett részt az EXO-RO országos robotépítő csapatversenyén, amelyet Romániában rendeztek. A CoderDojo Oradea Space Robotics csapat tagjaként első helyezést ért el a színvonalas versenyen. A verseny során a csapatnak egy távolról kontrollálható robotot kellett építenie, melyet Nagyváradról irányítottak, miután elküldték a 430 kilométerre lévő Bukarestbe. A verseny napján 15 perc állt a robot rendelkezésére, hogy végighaladjon egy kijelölt pályán a csapattagok távolból történő irányításával. A kis csapat izgalmas pillanatokat élt át a 15 perc alatt. Végül az általuk konstruált és irányított robot szerezte meg az első helyezést. Büszkék vagyunk a beregszászis Kevinre, aki mindössze 15 évesen ilyen hatalmas siker részese lehetett!

A kiváló versenyeredményekhez gratulálunk minden beregszászis diákunknak és felkészítő oktatóiknak!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×

Hamarosan kezedben lesz az érettségi bizonyítványod, de még nem tudod, hogyan tovább?

erettsegi felugro

Képzési kínálatunkért kattints IDE!