Szakmák Éjszakája 2018

2018. április 13-án tartott rendezvényünk. Légy részese jövőre is!

A Szakmák Éjszakája ebben az évben már harmadik alkalommal kerül megrendezésre, ezennel április 13-an 18:00 és 22:00 óra között

Az Animal Cannibals segít eligazodni a kavalkádban és koncerttel is vár benneteket!

A korábbi évektől eltérően a helyszín a Csapó utcai sétáló övezet, mely a fiatalok által kedvelt bevásárlóközpont közvetlen közelében található, és a Debreceni SzC Vegyipari Szakgimnáziuma mellett.

Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk. Most egy éjszaka alatt megismerheted a szakképző iskolák képzéseit, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar! A jövőd lehet ezen az éjszakán kezdődik!

Kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A Szakmák Éjszakáján mi ezt az élményt kínáljuk: megmutatjuk azt a kevésbé látható világot, ami mellett a legtöbbször elmegyünk, azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne teljes és működőképes világunk. Ezen az éjszakán nem csak megismerhetik mindezt, hanem ki is próbálhatják, hogyan állnának helyt az életükben.

Egy éjszaka, amikor a programozótól a menedzserig minden lehetsz! 

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×

Hamarosan kezedben lesz az érettségi bizonyítványod, de még nem tudod, hogyan tovább?

erettsegi felugro

Képzési kínálatunkért kattints IDE!