Szakmák Éjszakája 2019 - Ünnepi megnyitó Debrecenben

Országszerte 160 település 467 szakképző intézménye több mint 4400 programmal várja az érdeklődőket jövő pénteken, a Szakmák Éjszakáján.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteki közleménye szerint a résztvevők látványos bemutatókon és interaktív tevékenységeken keresztül ismerkedhetnek meg több száz szakmával. A programok a szakmunkák népszerűsítésén túl bővítik a pályaválasztás előtt álló fiatalok pálya- és szakmaismereteit is – írták.

A 18 órától 22 óráig tartó pályaorientációs programsorozatot Palkovics László innovációs és technológiai miniszter nyitja meg a Debreceni Szakképzési Centrum ünnepi indító eseményén.

A látogatók 50 százalékos utazási kedvezménnyel juthatnak el a programokra, ezek listáját a rendezvény honlapján tekinthetik meg.

A Szakmák Éjszakája 2016-ban indult, 2017 óta már határon túli iskolák is csatlakoztak a magyar kezdeményezéshez, amely bekerült a pályaorientációs európai jó gyakorlatok gyűjteményébe.

Ingyenes Családi Program Debrecen Belvárosában!
Szakmák Éjszakája ebben az évben már harmadik alkalommal kerül megrendezésre, ezennel április 12-én 18:00 és 22:00 óra között.
A korábbi évektől eltérően a Piac utca 1-3. sétáló övezetébe várunk minden kedves érdeklődőt.
Egy éjszaka, amikor a programozótól a menedzserig minden lehetsz!
Gyere el Te is!

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot