Szakmák Éjszakája 2019

SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA 2019
Szakmák Éjszakája ebben az évben már harmadik alkalommal kerül megrendezésre, ezennel április 12-én 18:00 és 22:00 óra között.
A korábbi évektől eltérően a helyszínen a Piac utca 1-3. sétáló övezetében kerül megrendezésre.
Házigazda az Animal Cannibals!

Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája. Miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája? Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk. Most egy éjszaka alatt megismerheted a szakképző iskolák képzéseit, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar! A jövőd lehet ezen az éjszakán kezdődik!
Kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A Szakmák Éjszakáján mi ezt az élményt kínáljuk: megmutatjuk azt a kevésbé látható világot, ami mellett a legtöbbször elmegyünk, azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne teljes és működőképes világunk. Ezen az éjszakán nem csak megismerhetik mindezt, hanem ki is próbálhatják, hogyan állnának helyt az életükben.

Egy éjszaka, amikor a programozótól a menedzserig minden lehetsz! 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot