Szakmák Éjszakája Debrecen

Eltérően a hagyományos pályaválasztási programoktól ezt az esti kikapcsolódásnak is tekinthető programot szabadidős, családi tevékenységként szervezik meg a magyarországi szakképzési centrumok és az önállóan csatlakozó szervezetek. A Debreceni Szakképzési Centrum is ezt a vonalat követte. Igazi péntek esti őrületet teremtettünk a Kossuth téren 11 tagintézményünk és 25 cég képviselői, és Animal Cannibals jóvoltából.

A Szakmák Éjszakája jelmondata: „Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!” is jelzi, hogy a szakmakipróbálás és interaktív programok az elsődlegesek. Abban is újszerű ez a rendezvény, hogy nemcsak a közvetlenül pályaválasztás előtt álló fiatalokat invitáljuk erre az eseményre, hanem minden általános iskolás diákot, a középiskolás korosztályt és a felnőtteket is. Pölöskei Gáborné szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár a megnyitón elmondta: a szakképzésben benne van a karrier lehetősége, ezt kell látni elsősorban. A kreativitás pedig minden szakmában teret nyerhet.

Az ünnepélyes megnyitó után szórakoztató programokkal vártuk a kicsiket, és a nagyokat. Interaktv játékokon, kvízeken vehettek részt a látogatók. A nap végén egy izgalmas tombolasorsolás részesei is lehettünk.
Az egész napot jellemző bulihangulatot az Animal Cannibals koncertje tette feledhetetlenné. 


Nézze meg a Szakmák Éjszakáján készített képeinket!

Köszönjük mindenkinek a részvételt!
Reméljük mindenki olyan jól érezte magát, mint mi!

 

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot