Debreceni Szakképzési Centrum

SZC logo
  • Intézményeink
  • Hírek
  • Galéria
  • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Specialitásunk


Borítókép

Biztos életpályát kínálunk!

Ebben a gazdasági környezetben kulcsfontosságú a szakképzés helyzete, színvonala. A Debreceni Szakképzési Centrum évről évre egyre nagyobb létszámban képez folyamatosan korszerűsödő tudással rendelkező szakembereket. A Centrum 11 intézménye megújuló tanműhelyi, iskolai környezettel, Digitális Közösségi Alkotóműhellyel, és magasan képzett oktatókkal várja leendő diákjait. Számukra szakmai fejlődést, versenyképes tudást és anyagi biztonságot jelentő életpályát kínálunk, aminek része a minden tanuló számára biztosított ösztöndíj, valamint a szakmai vizsga teljesítése utáni egyszeri pályakezdési támogatás. A nálunk tanuló diákok vállalati partnereink termelési környezetében sajátíthatják el a szakmák alapjait, miközben szakképzési munkaszerződés keretén belül munkabért kaphatnak.

A DSZC diákjai számára vonzó életpályát szeretnénk kínálni. Szeretnénk elérni, hogy valamennyi diákunk már a tanulmányok ideje alatt megtalálja az iskolából való kilépés utáni életpálya első lépéseit. Támogatjuk a felsőoktatási intézmények irányába történő tájékozódást és a cégek iránti érdeklődést, információgazdagítást.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy diákjaink elsősorban debreceni felsőoktatási intézményben tanuljanak és debreceni gazdálkodó szervezeteknél vállaljanak munkát.

A tanulmányok befejeztével diákjaink számára nyitva áll az aktív, színes debreceni munkaerőpiac.
Ebben segít Karrierirodánk!

Papp László, Debrecen polgármestere

"Az elmúlt 5 évben közel 680 milliárd forintnyi működő tőke áramlott Debrecenbe és 6500 új munkahely jött létre ezen befektetéseknek köszönhetően.”

EDC Debrecen

„A világ elismerte, hogy Debrecen a közép-kelet-európai régió központja. A város kimagasló eredményt ért el a világszerte elismert, nemzetközi gazdasággal, pénzüggyel foglalkozó lap, a Financial Times globális felmérése szerint, és felkerült a világ legjobb befektetésösztönzési célpontjainak TOP 10-es listájára. Egy lapon említik Debrecent New Yorkkal, Berlinnel, Zürichhel.”

Sikeres pályaválasztást, eredményes szakmatanulást és a munka világában jó elhelyezkedést kívánunk!

 

Széchenyi 2020