Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


Tanítsunk Magyarországért Nyári Táborok

Diáknyelven szakképzésről – pályaorientációs programokon ismerkedhetnek hatodikos és hetedikes gyerekek a Debreceni Szakképzési Centrum intézményeivel, képzési kínálatával és vállalati partnereivel. A DSZC és a Tanítsunk Magyarországért Program szakmai szerve, a Tanítsunk Magyarországért Alapítvány közös nyári táborai 3 turnusban 75 gyerek számára biztosítottak lehetőséget betekinteni cégek és iskolák kulisszái mögé.

2024. júl. 17.
Beke Ivett

  NÉPSZERŰ

  Idén is lesz Debreceni Szakmafesztivál

  A korábbi évek sikerei nyomán idén is megrendezzük a Debreceni Szakmafesztivált. Kiállító partnereinkkel együtt június 1-én a Dósa nádor téren várjuk az érdeklődőket. Gyere el és ismerd meg a több mint 50 kiállító képzési-és karrierajánlatát.

  2024. ápr. 30.
  DSZC

  Campus Fesztivál Nyereményjáték

  Játssz velünk és zsebeld be az értékes nyeremények egyikét!

  2024. júl. 16.
  DSZC

   A Debreceni Szakképzési Centrum piacképes szakmákat kínál minden korosztály számára

   Az érettségi vagy a szakmai bizonyítvány megszerzése után a frissen végzett diákok egy része már tudja, hogy az egyetem vagy a munkaerőpiac felé veszi-e az irányt, de előfordul az is, hogy nem feltétlenül tudják még eldönteni, mi legyen a következő lépés az életükben. A Debreceni Szakképzési Centrum számos remek lehetőséget kínál az érettségivel rendelkező fiatalok, a szakmát szerezni vágyó vagy a magukat átképezni kívánó ifjú felnőttek számára is.

   2024. júl. 15.
   DSZC

    Kezdetét vette a Tanítsunk Magyarországért Alapítvány és a DSZC nyári táborainak sorozata

    A tábor célja az élményalapú pályaorientáción túl az, hogy megmutassa a fiataloknak a kistelepüléseken túli világ izgalmait és lehetőségeit – Debrecen városát, a középiskolákat, a vállalkozásokat, hogy lássák, milyen életutak közül választhatnak, valamint segítsék őket abban, hogy képesek legyenek kihozni magukból a maximumot és a későbbiekben sikeresen elhelyezkedhessenek a munkaerőpiacon.

    2024. júl. 11.
    DSZC

     Nyári táborok a Debreceni Szakképzési Centrumban

     Kreativitás, fantázia és konyhaművészet, idén is szakmákkal ismerkedhetnek a gyerekek nyári táborainkban. Tematikus, interaktív programok várják őket a Digitális Közösségi Alkotóműhelyben, valamint a tankonyhát és a pincérkabinetet fedezhetik fel a kiskukták a Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolában.

     2024. jún. 28.
     DSZC

      Technikusavató a Mechwartban

      Visszatértek alma materükbe a jubiláló Mechwartosok, ők díszoklevelet, a frissen végzett tanulók pedig technikusi oklevelet vehettek át június 22-én, szombaton, ünnepélyes keretek között. Több mint 250 bizonyítvány talált gazdára.

      2024. jún. 22.
      DSZC


       KIMIKK
       4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.I.K. Hofmann Personal Kft. INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
       Széchenyi 2020

        • SZC logo fehér
        • Debreceni Szakképzési Centrum

         4030 Debrecen, Fokos utca 12.

        • Telefon: 06-52/437-311

         E-mail: dszc@dszc.hu

         OM azonosító: 203033

         Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111

         Felnőttképző engedélyszáma:: E/2020/000310


        2024Debreceni Szakképzési Centrum