Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


2024. ápr. 26.
BDR Média

    Debrecen gazdaságát és szakképzését mutatja be a fórum

    A Cívishír rendezvényén egymásratalának a munkát- és tanulási lehetőséget keresők és a cégek.

    Debrecen gazdaságát és szakképzését mutatja be a fórum

    Debrecen sajátosságait, a nagyváros gazdasági igényeit figyelembe véve új utakon járva szervezte meg a Cívishírt is megjelentető BDR Média a tavaszi állásbörzéjét, amely ezúttal a fő támogató, a Debreceni Szakképzési Centrum révén egyben felnőttképzési expó is. Az eseménynek otthont adó Fórum bevásárlóközpont mínusz egyedik szintjén közel 40 kiállító reprezentálja Debrecen és térsége gazdaságát, szolgáltatásait. Az immár tizenharmadik alkalommal megtartott munka- és dolgozókereső rendezvény újdonsága, hogy ötvözi az állásbörze dinamizmusát és a felnőttképzés inspiráló lehetőségeit. A BDR Média partnere, a Debreceni Szakképzési Centrum felismerte a börzében rejlő lehetőséget, és önálló standdal, majd a délutáni szakmai panelbeszélgetéssel népszerűsíti a centrum által kínált oktatási lehetőségeket. Az szakképzés és a cégek, szolgáltatók egyidejű bemutatkozása kelendő kombót kínál, hiszen az érdeklődők a munka-, a tanulási- és átképzési lehetőségekről a legilletékesebbektől egy helyen kaptak tájékoztatást.

    – A mai napon különleges lehetőség nyílik mindenki számára, hogy betekintést nyerjen a legfrissebb munkaerő-piaci trendekbe, felfedezze az új karrierutakat, és megismerkedjen a folyamatos tanulás és szakmai fejlődés legújabb módszereivel. A rendezvényünkkel olyan platformot teremtettünk, ahol a résztvevők közvetlenül kapcsolatba léphetnek a munkaadókkal, képző intézményekkel és iparági szakértőkkel – beszélt az eseményről Bereczki Szabolcs, a BDR Média ügyvezetője.

     

    GALÉRIA

    Állásbörze és felnőttképzési expó

    DSC_0066.jpg
    DSC_0075.jpg
    DSC_0150.jpg

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Tanítsunk Magyarországért Nyári táborok

    Tanítsunk Magyarországért Nyári táborok

    Nyári tábor a szakképzés jegyében – a lehetőségektől távol élő általános iskolások barangolhatnak majd Debrecen városában. A háromturnusos tábort a Debreceni Szakképzési Centrum és a Tanítsunk Magyarországért Program szakmai szerve, a Tanítsunk Magyarországért Alapítvány közösen szervezi, a város és a DSZC gazdasági partnereinek támogatásával. Debrecen városa a diákok számára a közösségi közlekedés és szabadidős programok igénybevételét térítésmentesen biztosítja a tábor ideje alatt.

    2024. máj. 16.
    Beke Ivett
    Megválasztották a DSZC új diáknagyköveteit

    Megválasztották a DSZC új diáknagyköveteit

    Idén is meghirdette „DSZC nagykövet leszek”! pályázatát a Debreceni Szakképzési Centrum. A pályázatra azok a nappali képzésben tanuló diákok jelentkezhettek, akik kellő elhivatottságot és kreativitást éreznek magukban ahhoz, hogy közösségi médiás tartalomkészítéssel és rendezvényeken való megjelenéssel bemutassák és népszerűsítsék szakmájukat és iskolájukat. A megtisztelő címet egy évre kapják a „mini-influenszerek” – idén 16 tanuló vehette át a kinevezést.

    2024. máj. 15.
    Kovács Szandra
    Szakképzési Centrumok által szervezett munkaerőpiaci-képzések indítása

    Szakképzési Centrumok által szervezett munkaerőpiaci-képzések indítása

    2024 májusában a Kulturális és Innovációs Minisztérium, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a kormányhivatalok, és a települési önkormányzatok által olyan képzések jönnek létre, amelyek megvalósulása gazdasági partnerek és a kamarák partneri együttműködésével történik.

    2024. máj. 10.
    Beke Ivett, Erdei Petra


    KIMIKK
    4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.I.K. Hofmann Personal Kft. INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Debreceni Szakképzési Centrum

        4030 Debrecen, Fokos utca 12.

      • Telefon: 06-52/437-311

        E-mail: dszc@dszc.hu

        OM azonosító: 203033

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111

        Felnőttképző engedélyszáma:: E/2020/000310


      2024Debreceni Szakképzési Centrum