Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


2023. nov. 8.
DSZC

  Mi a pálya? Debrecenben

  A Debreceni Szakképzési Centrum hat intézménye vesz részt idén is a Magyar Elektrotechnikai Egyesület pályaválasztó fesztiválján a DESOK-ban 2023. november 8-án.

  Mi a pálya? Debrecenben

  A fejlődés, az új műszaki technológiák kivitelezése megfelelő számú és minőségi tudással rendelkező szakembert igényel, akiknek megszólítása és megtartása továbbra is komoly feladatot ró a vállalatokra, a szakképzésre, valamint a szakmai szervezetekre. A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) fontos feladatának tekinti a műszaki szakember utánpótlás támogatását, ezért idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Mi a pálya? műszaki pályaválasztó fesztivál elnevezésű, Magyarország hat nagyvárosába ellátogató eseményét, ahová szeretettel várja a műszaki pálya iránt érdeklődő fiatalokat.

  A számos kiállító közt a Debreceni SZC Baross Gábor Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, a Beregszászi Pál Technikum és Kollégium, a Brassai Sámuel Műszaki Technikum, a Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum, a Péchy Mihály Építőipari Technikum és a Vegyipari Technikum is színes programokkal várja november 8-án a Mi a pálya? látogatóit a DE Sporttudományi Oktatóközpontban egészen délután 16 óráig.

  GALÉRIA

  Mi a pálya? 2023. november 08.

  mi-a-pálya (6 of 16).jpg
  mi-a-pálya (4 of 16).jpg
  mi-a-pálya (8 of 16).jpg

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Karrierhét a Vegyiben

  Karrierhét a Vegyiben

  Vállalati partnerekkel való ismerkedés, karriertervezés, pályaorientáció – ezek a vezérgondolatai a Debreceni Szakképzési Centrum iskoláiban megvalósuló karrierheteknek. A programsorozat minden intézményünkben megvalósul, hogy iránymutatásként szolgáljon a jövőre való tekintettel.

  2024. febr. 28.
  Beke Ivett
  Együtt a fiatalok és Debrecen jövőjéért

  Együtt a fiatalok és Debrecen jövőjéért

  A Debreceni Tankerületi Központ és a Debreceni Szakképzési Centrum a tanulók beiskolázásának és karriertámogatásának fejlesztése érdekében erősítette meg együttműködését, melyről a felek sajtótájékoztatón számoltak be.

  2024. febr. 16.
  DSZC
  Vállalati fórum a Debreceni Szakképzési Centrumban

  Vállalati fórum a Debreceni Szakképzési Centrumban

  Tanácskozást tartottunk a szakképzési rendszerben bekövetkezett közelmúltbeli változásokról, valamint a partneri együttműködések aktualitásairól és lehetőségeiről. Az eseménnyel régi hagyományt hívott életre centrumunk.

  2024. febr. 16.
  Beke Ivett


  KIMIKK
  4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Debreceni Szakképzési Centrum

    4030 Debrecen, Fokos utca 12.

   • Telefon: 06-52/437-311

    E-mail: dszc@dszc.hu

    OM azonosító: 203033

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111 Felnőttképző engedélyszáma: E/2020/000310


   2024Debreceni Szakképzési Centrum