Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


2022. febr. 1.
DSZC
  • Szakképzés
  • Szakképzésé a jövő!

Ne csak üres ígéret legyen az újévi fogadalom!

Ha megfogadtad, hogy változtatsz az életeden, munkahelyet váltasz idén vagy belevágsz valami újba, segítséget nyújthat számodra a Debreceni Szakképzési Centrum!

Ne csak üres ígéret legyen az újévi fogadalom!

Gondoltad volna, hogy a legtöbben már január első felében megszegik újévi fogadalmukat? Valóban nem könnyű változtatni megszokott dolgainkon és kilépni komfortzónánkból. Mégis, ha ürességet érzünk, ha nem okoz már örömet a munkánk, ha magasabb jövedelemre, megbecsülésre, új, izgalmas közegre vágyunk, érdemes munkahelyet vagy akár szakmát váltani. Ehhez minden segítséget megad a megújult szakképzés.

Felső korhatár nélkül, ingyen szerezhetsz egy új szakmát

A megújult szakképzési rendszer minden 16. életévét betöltött személy számára lehetőséget biztosít, hogy részt vegyen az ingyenes, felnőtteknek meghirdetett képzésekben. Az első két szakma megszerzése mindenki számára ingyenes, akkor is, ha valaki rendelkezik már OKJ-s bizonyítványokkal. A régióban élők különösen szerencsés helyzetben vannak az ingyenes szakmatanulást illetően. A Debreceni Szakképzési Centrum 11 iskolájában tapasztalt, felkészült oktatók várják a tanulni vágyó felnőtteket a jól felszerelt tanműhelyekben. Jó hír, hogy a DSZC nyitott a távoktatás irányába: a szakmatanulóknak nem szükséges heti három-négy délután megjelenniük az iskolában és végighallgatniuk az elméleti előadásokat. Ehelyett a tananyag alapján, saját időbeosztásuk szerint tanulhatják meg egy-egy tantárgy elméleti részét és a bevezetett konzultációs rend szerint, bizonyos időközönként adhatnak számot tudásukról. Így a felnőtt tanulóknak ritkábban kell megjelenniük az iskolában. Az új rendszer a beszámítást is lehetővé teszi, vagyis ha valaki rendelkezik már bizonyos elméleti-gyakorlati tudásanyaggal (például tanulta a felsőoktatásban), akkor az számára elismerhető, így csökkenthető a képzés ideje, tartalma.

Széles képzési kínálatból választhatsz

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Debreceni Szakképzési Centrum kínálatában mindenki megtalálja a leginkább hozzá illő képzést. Aki az építőipar felé kacsintgat, egy jó asztalos vagy burkoló is lehet belőle a DSZC segítségével. Az ingyenes szakmatanulás kiváló alternatívát jelenthet a gyeden lévő anyukák számára is, akik akár kozmetikus technikus, divatszabó, cukrász vagy pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésre is jelentkezhetnek. Azok pedig, akik a jövőben szívesen dolgoznának valamelyik debreceni nagyvállalat kötelékében, érdemes az automatikai technikus, az elektronikai technikus, a gépjármű-mechatronikai technikus vagy a mechatronikai technikus képzések közül választania.

Két új szakma mellett egy szakképesítést is ingyen szerezhetsz a DSZC-nél

A Debreceni Szakképzési Centrum azon felnőttek számára is kínál képzéseket, akik nem vágynak új foglalkozásra, sokkal inkább továbbképeznék magukat és szeretett szakmájukban szeretnének új, friss ismereteket szerezni. A DSZC által indított, mindössze néhány hónapos szakmai képzések rendkívül színesek: akár felvonószerelő, mobilalkalmazás fejlesztő, PLC programozó, sportmasszőr vagy épp személyi edző szakmai képzések közül is válogathatnak a tanulni vágyók.

 

Ha szeretnél egy új szakmát szerezni vagy továbbképeznéd magad, tájékozódj a képzésekről a Debreceni Szakképzési Centrum weboldalán vagy fordulj bátran a DSZC Ügyfélszolgálati Irodájához, ahol készséggel válaszolnak minden kérdésedre!

4024 Debrecen, Burgundia utca 3.
+36 30 955 7802
ugyfelszolgalat@dszc.hu

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Ingyenes képzési lehetőségek felnőtteknek

Ingyenes képzési lehetőségek felnőtteknek

Neked milyen terveid vannak 2022-re? Megfogadtad, hogy munkahelyet váltasz idén vagy kipróbálod magad egy másik munkakörben? Tartsd meg újévi fogadalmadat és tanulj valami újat 2022-ben!

2022. jan. 17.
DSZC
Amatőr Kiütő Bajnokság - A továbbjutás volt a tét

Amatőr Kiütő Bajnokság - A továbbjutás volt a tét

A Mozdulj, Debrecen! iskolaprogram szervezésében amatőr kiütő bajnokságot rendeztek a Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum és Kollégiumban közel 170 diák részvételével.

2024. máj. 17.
Pénzes László
Tanítsunk Magyarországért Nyári táborok

Tanítsunk Magyarországért Nyári táborok

Nyári tábor a szakképzés jegyében – a lehetőségektől távol élő általános iskolások barangolhatnak majd Debrecen városában. A háromturnusos tábort a Debreceni Szakképzési Centrum és a Tanítsunk Magyarországért Program szakmai szerve, a Tanítsunk Magyarországért Alapítvány közösen szervezi, a város és a DSZC gazdasági partnereinek támogatásával. Debrecen városa a diákok számára a közösségi közlekedés és szabadidős programok igénybevételét térítésmentesen biztosítja a tábor ideje alatt.

2024. máj. 16.
Beke Ivett


KIMIKK
4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.I.K. Hofmann Personal Kft. INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Debreceni Szakképzési Centrum

      4030 Debrecen, Fokos utca 12.

    • Telefon: 06-52/437-311

      E-mail: dszc@dszc.hu

      OM azonosító: 203033

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111

      Felnőttképző engedélyszáma:: E/2020/000310


    2024Debreceni Szakképzési Centrum