Ugrás a fő tartalomra

4030 Debrecen, Fokos utca 12.


06-52/437-311

Széchenyi 2020

Hírek


2024. febr. 16.
Beke Ivett

  Vállalati fórum a Debreceni Szakképzési Centrumban

  Tanácskozást tartottunk a szakképzési rendszerben bekövetkezett közelmúltbeli változásokról, valamint a partneri együttműködések aktualitásairól és lehetőségeiről. Az eseménnyel régi hagyományt hívott életre centrumunk.

  Vállalati fórum a Debreceni Szakképzési Centrumban

  Az esemény jó találkozási lehetőségként szolgált a vállalati partnerek és a Debreceni Szakképzési Centrum között. A cégek képviselői Szilágyi Sándor főigazgató és Farmasi József főigazgató-helyettes előadásain keresztül nyerhettek betekintést a centrum működésébe és az elmúlt időszak változásaiba. A fórumon elhangzott a DSZC rövid történeti összefoglalója, és az is, hogy hogyan vált mára az egyik legjelentősebb centrummá a debreceni az elmúlt 9 év munkájának eredményeként. Szóba kerültek a jogszabályi változások, a duális képzéshez tartozó régi és új feladatok, a mindennapi kihívások kezelésének jógyakorlatai. Csaknem 70 fő vett részt a régi hagyományokat felélesztő vállalati fórumon, ahol a partnerek nem passzív hallgatóságként, hanem aktív szereplőkként voltak jelen. Számos naprakész információval szélesíthették tovább ismereteiket a képzések területén is, amely még inkább megerősítette centrumunkat abban, hogy a közvetlen találkozás hasznos, így a jövőben a DSZC további vállalati fórumok szervezését tervezi.

  Szilágyi Sándor főigazgató az esemény kapcsán kiemelte, minden olyan problémát szerettünk volna átvilágítani, ami a duális képzés körül mozog, és leginkább azt szerettük volna, hogy ez egy olyan találkozás legyen, amely elősegíti az együttgondolkodást a duális képzés céljainak elérése érdekében. A főigazgató kiemelte, voltak olyan vállalatok, akik a duális képzésben eddig kevésbé vettek részt, de látható, hogy egyre nagyobb az érdeklődés, és már vannak találkozási pontok is, ahol a jövőben folytatódhat a közös munka.

  Az eseményen készült videó megtekintése

  GALÉRIA

  Vállalati fórum

  DSC_0276.jpg
  DSC_0362.jpg
  DSC_0367.jpg

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  20 éves jubileumát ünnepli a Manz Hungary Gépgyártó Kft.

  20 éves jubileumát ünnepli a Manz Hungary Gépgyártó Kft.

  Sikeres az együttműködés a Debreceni Szakképzési Centrum és a Manz Hungary Gépgyártó Kft. között. Elindult a vállalat 20 éves jubileumát ünneplő programsorozat, ennek első állomása volt a csütörtöki közös sajtótájékoztató. Üzembejáráson pedig bemutatkoztak a képzésben résztvevő fiatalok a vállalat CNC-forgácsoló, festő, illetve lakatos-hegesztő területein.

  2024. ápr. 19.
  Beke Ivett
  A város fejlődéséért

  A város fejlődéséért

  A Debreceni Szakképzési Centrum kancellárjának munkásságát Pro Urbe díjjal ismerték el Debrecen város napján.

  2024. ápr. 12.
  DSZC
  Új rekordok születtek Debrecenben

  Új rekordok születtek Debrecenben

  Debrecen város napja alkalmából új étel született, mely a hungarikumnak választott debreceni párossal, sajttal, gomolyával és medvehagymával töltve a debreceni batyu nevet kapta. A magyar Függetlenségi Nyilatkozat 175 éves évfordulójának és a szabad királyi városi rang elnyerésének tiszteletére, ezen a napon 2180 db debreceni batyu várta a Kossuth térre látogatókat.

  2024. ápr. 12.
  Pénzes László


  KIMIKK
  4IG Nyrt.Alföldi Nyomda Zrt.ALFÖLDI TEJAquaticum Hotel**** - Natura ÉtteremArchline.XPBAUVIV Kft. BDR MédiaBest FMBMWBTBumet Hungary Kft.Bürkle Hungary Kft.Cívis Ház. Zrt.Daniella Kereskedelmi Kft.DEAC-Debreceni Egyetem Atlétikai ClubDebrecen AirportDebrecen BSC KerekasztalDebreceni Campus NP. KH. KFT.Debreceni EgyetemDebreceni Ifjusági HázDéri MúzeumDeufol Hungary Kft. Diehl Aviation Hungary DKV Zrt.dm Kft. Dryvit ProfiDVSC KézilabdaDVSC Labdarugó AkadémiaEDC DebrecenEPAMEurópaRádióFace Media ReklámügynökségFesto Hungary Kft.FISS AutomatikaFLOWSERVEFM90 CampusFőnix Rendezvényszervező Kft.HAJDU Autotechnika Zrt.Hajdú OnlineHajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és IparkamaraHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalHajdú-bihari NaplóHajdú-Coop Zrt.Hajdúhús 2000 Kft.HedgeHair Kft.HonlapsikerHotel lyciumHUNÉP Zrt.I.K. Hofmann Personal Kft. INTER TAN-KER Kft.Karsol Kft.KeviépKrones Hungary Kft.Manz Gépgyártó Hungary Kft.MÁV Zrt Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen MédiacentrumMédiaworks HungaryMetál-Sheet Kft.MOL MagyarországMVÁ Magyar Vasúti Áruszállító Kft.National Instruments Hungary Kft.Neopac Hungary Kft.NKHOerlikonOHOpus TigázOpus TitászPapik Fémmegmunkáló Üzem Kft.Paulik Fafeldolgozó Kft.Rádió1Richter Gedeon Nyrt.Schaeffler MagyarországSemcorpSENSIRIONSMC Hungary Kft.SUBAN Kéziműszer Hungary Zrt. Szib-Ép Kft.Takarék csoportTakarékbank Zrt.Teva Hungarythyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.Trans-Spedtranscosmos Kft.TRENKWALDER OUTSOURCING & HR SERVICESVámosgép Gép-és Acélszerkezetgyártó Kft. HungaryVisdyn Szolgáltató Kft.Vitesco Technologies Hungary Kft.WELDING 2000 Hegesztéstechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  Széchenyi 2020

   • SZC logo fehér
   • Debreceni Szakképzési Centrum

    4030 Debrecen, Fokos utca 12.

   • Telefon: 06-52/437-311

    E-mail: dszc@dszc.hu

    OM azonosító: 203033

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2020/008111

    Felnőttképző engedélyszáma:: E/2020/000310


   2024Debreceni Szakképzési Centrum